Lekebergskåsan 2015

2015 års upplaga av Lekebergskåsan avgjordes under, för årstiden, gynnsamma förhållanden.
Förhoppningsvis blev det en rättvis tävling där föraren spelade större roll för slutresultatet än banan. Vi hoppas också att deltagarna ändå fick en utmaning, trots att banan kanske blev något enklare än vanligt.

Klass 1 vanns av Johan Edlund, Karlskoga EK, som tog kommandot från första varvet, och höll sedd undan före Pontus Skog och Oliver Nelson.

Klass 2 lyckades Viktor Broström, Karlskoga EK, ta hem före Robin Gunnarsson. Robin tog initiativet på första sträckan men Viktor Broström kontrade med en riktig kanontid på SS2 och behöll sedan initiativet tävlingen igenom.

Klass 3 vanns av Jesper Karlsson, Laxå MK, halvannan minut före Simon Wendin.

Klass 4 blev en riktig nagelbitare då det endast skilde 20 sekunder inför sista etappen.
Tommy Vadman, Karlskoga EK, lyckades till slut hålla undan och vinna klassen med 31 sekunder tillgodo före Lars Jansson, Laxå MK.

Samtliga resultat: Resultat Lekebergskåsan 2015-11-07

Några bilder: Några bilder från Lekebergskåsan