Anmälan öppen till årets Lekebergskåsa

Årets Lekebergskåsa går av stapeln 19 november på Mullhyttans endurobana. Tveka inte att anmäla dig till en riktig ”kåsatävling” i lite behändigare format.Klassindelning och tävlingsinformation…

Anmälan öppen på Svemo TA här…

Vi hälsar alla välkomna till en trevlig lördag på Mullhyttans fina och utmanande endurobana!

Z11C83_erressx-0223

22 tankar kring ”Anmälan öppen till årets Lekebergskåsa

 1. Hej! Sonen (15 år i dec) vill köra tävlingen och även på kvällen. Vad jag kan läsa så kör ungdomsklassen en etapp på dagen och ingen på kvällen – eller? Kan han anmäla sig till juniorklassen fast han ännu inte fyllt 15? Behöver han ha körkort?

  1. Hej, ska försöka svara på dina frågor.
   Ungdomsklassen går ut kl 10.00 och kör 5 varv på max 75 minuter på en förkortad bana.
   Juniorerna kör 2 varv på dagen + 3 på kvällen.
   Har han bara juniorlicens, vilket han väl kan få från och med det år han fyller 15, så kan han anmäla sig i juniorklassen.
   Maskinklass är E1: Från 100 cc till 144 cc 2-takt och från 175 cc till 250 cc 4-takt.
   Han behöver inte ha körkort.
   /Per

  1. Ja, det blir tillåtet med dubbdäck om kylan håller i sig. Det kommer att gå ut ett PM om detta till de tävlande när anmälningstiden gått ut.

 2. Hej
  Jag anmälde mig idag till tävlingen, men kan inte anmäla mig till motion 40+ så jag anmälde mig till senior för att få en plats, kan ni ändra så att jag får köra motion 40 + istället?

  1. Hej igen
   Ä va f-n vi kör senior klassen så ni behöver inte ändra nåt 🙂

 3. Kommer det finnas något ställe som det är lite surt på? Vi är ett sällskap från Askersund som tänkte komma upp o grilla korv o kolla på tävlingen.
  Mvh: Erik

  1. Nej, något riktigt surhål där bara styret sticker upp får vi nog svårt att få till om det inte regnar något alldeles förskräckligt resten av veckan.
   Men svårigheter i form av vatten, sten rötter och annat brukar de flesta tycka att det finns alldeles tillräckligt med på Mullhyttans endurobana,

  1. Troligen inte om det inte blir ett plötsligt omslag i vädret.
   PM ska komma om detta från tävlingsledningen.

  1. Inte riktigt klart vilka delar av banan som kommer att ingå, men räkna med 20 – 25 minuter / varv

 4. Hej! Tänkte komma och plåta lite i morgon. När är första start och är det pilat från E18?
  Mvh MichaelÅkerblom Photo

  1. Ungdom startar vid 10-tiden. För senior och motionärer går starten vid 12-tiden.
   Det är skyltat med orange pilar på väg 204 efter man åkt igenom Mullhyttan om man kommer från Örebro-hållet.

 5. Hej och tack för en grym tävling😊😊. Jag körde med nummer 12 och hade bytt klass till motion, men när jag gick i mål på sjätte etappen på kvällen och frågade om jag gått i mål så visade tidtagningen att jag hade två etapper kvar tydligen😳😳. Jag körde två etapper till och fick måltid på lappen och kände mig trött och nöjd. Ser nu i resultatlistan att jag ”bara” fått tio ss inräknade😳. Inte för att det spelar nån större roll i det långa loppet men för min egen del så var dom två sista ”småjobbiga” och finns dom registrerade så är jag intresserad av dom. Tack än en gång för en kanontävling från en sliten 08 åkare😊😊😊😊

  1. Tack själv och härlig inställning efter att ha fått några extravarv. Ber om ursäkt för detta å tävlingsledningens vägnar. Hoppas du kommer nästa år så ska jag bjuda på en grillad hamburgare!

 6. AMF Södertälje tackar för en kanon tävling! Vi ses nästa år igen

Kommentarer är stängda.