Äntligen

I morgon, lördagen den 11/6, kör vi igen…

Slut på träningsuppehållet på Mullhyttans endurabana. Förhoppningsvis är det sista gången vi behöver stänga ned en hel månad under högsäsong. Det positiva med uppehållet är att vi hunnit med en hel del arbete på banan.

Tommy Vadman har slätat ut första delen (uppvärmningen) av banan. Dessutom har vi gjort tre nya spångar. Daniel har med sin traktorgrävare fixat till sandhålet med omnejd, och Marcus har dragit upp mängder av stubbar med ”monstret”, en Bohlinder-Munktell från 1952. En riktig klenod som också visat sig mästerlig på att ta sig fram och dra upp stubb. Magnus har visat hur lätt man får ut lassvis av plank med en fyrhjuling som är utrustad med en riktig timmerkärra med kran.
Andra fyrhjulingar med kärror har sett till att få ut material till de mest svåråtkomliga delarna av banan.

Vi kommer förhoppningsvis inte heller i fortsättningen kunna köra SMC-kurser på banan men kanske kommer detta arbete att bidra till att hela banan blir ännu lite trevligare.

Stort tack till alla som hjälpt till och extra stort tack till Moelven-Valåsen som sponsrat med virket till spångarna och det nya golvet i vindskyddet!
Vi önskar alla välkomna!
Z5CAF5_erressx-00101

X96292_erressx-00099

X32EC0_erressx-00104